Tapahtumat&Matkat

Mielitila - Tapahtumat ja matkat

Tapahtumat

Hymyn salaisuus - Miten taide auttoi minua löytämään elämänilon

LISÄÄ OMAA HYVINVOINTIASI MAALAAMALLA!

Kaikille avoimet workshopit, luennot ja kurssit

Katso sivun ala-osasta nyt myynnissä olevat maalaustapahtumat!

Katso myös Mielitilan Facebook-sivut: https://www.facebook.com/AitoArt

Lahjaksi ikioma maalaushetki itselle tai ystävälle? Tai teille molemmille? Haluatko antaa jotain ainutlaatuista, hauskaa ja luovaa? Henkilökohtainen maalausopetus kestää puolitoista tuntia. Lähdemme liikkeelle lahjan saajan toiveista ja tavoitteista. Maalaamme joko vesiväreillä tai akryyliväreillä. Hinta 120 e/90 min./1 hlö tai 160 e/90min./2 hlöä. Lahjan saaja voi varata itselleen sopivan ajan. Mukaan voi ottaa vaikka pullon kuohuvaa. Kerro meilitse krista@mielitila.fi sinun ja lahjan saajan nimet ja osoite, johon lahjakortti lähetetään. Laskun saat sähköisenä joko yhdessä tai kahdessa erässä.

Krista Launonen - Mielitila

Taiteilijatreffit

Kristan taidetta voi tulla katsomaan – ja toki myös ostamaan – työhuoneelle Mielitilaan Helsingin Roihupeltoon. Sovi tapaaminen: krista@mielitila.fi

Muutamia teoskuvia hintoineen nähtävillä täällä: https://mielitila.fi/taide/

 

maalausillat

Varaa oma paikkasi maalausiltaan!

 

HUOM! Maalaustilassa oleilee usein Frida-koira.

Koronaan liittyen: Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä. Kurssille otetaan enintään 7 osallistujaa.

Paikka: Mielitila-studio, Laippatie 13, Roihupelto, Helsinki.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset kaikille kursseille: krista@mielitila.fi.
Saat sähköpostilla lisäinfoa noin viikko ennen kurssia ja laskun kurssin jälkeisenä päivänä.

 

SYKSYN VIIMEISET MAALAUSKURSSIT

MEDITAATIOMAALAUSILTA

Tule rentoutumaan to 4.11. klo 17-19

Lisää omaa hyvinvointiasi maalaamalla

Meditaatiomaalauksen tarkoitus on rentoutua kuvantekemisen kautta, saada luovuus virtaamaan ja poistaa stressiä.
Tässä työpajassa kuvataiteilija ja taideterapeutti Krista Launonen ohjaa sinua rentoutumisen ja keskittymisen kautta maalaamaan. Siirrymme suorittavasta maailmasta hetkessä elämiseen ja näemme kauneutta ympärillämme. Maalaaminen toimii stressinpoistovälineenä. Meditaatiomaalauksessa pääpaino ei ole lopputuloksessa tai taiteen tekemisessä, vaan intuition käytössä, prosessissa ja rentoutumisessa.
Ilta koostuu lämmittelyharjoituksesta, oman meditatiivisen kuvan valinnasta, rentoutusharjoituksesta ja meditaatiomaalauksesta. Saat myös ohjausta maalausvälineiden käyttöön. Työskentelemme paperilla ja vesiliukoisilla maaleilla. Hyödynnämme muun muassa taidehistorian klassikkoteoksia. Aiempaa kokemusta ei tarvita.
Kesto: 2 tuntia
Hinta: 49 e/hlö, sisältää kaiken tarvittavan materiaalin.
***

TUTUSTU AKRYYLIMAALAUKSEEN

ke 1.12. klo 17-19.30

Sopii aloittelijoille

Tule mukaan maalaamaan rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tässä työpajassa jokainen pääsee maalaamaan oman, uniikin teoksen akryylimaaleilla kankaalle. Ilta koostuu lämmittelyharjoituksesta, teknisestä tehtävästä, luonnostelusta ja akryylimaalauksesta. Saat ohjausta maalausvälineiden käyttöön ja henkilökohtaista opetusta. Hyödynnämme muun muassa taidehistorian klassikkoteoksia. Aiempaa kokemusta ei tarvita, mutta ilta sopii jo harrastaneille. Työskentelemme ilman suorituspaineita tai arvostelua ja lisäämme jokaisen hyvinvointia.

Tule rohkeasti mukaan! Kukaan synny suureksi taiteilijaksi eikä opi kiinaa ensimmäisellä oppitunnilla, mutta hauskaa voi silti olla ja kipinä voi syttyä.

Kesto: 2,5 tuntia

Hinta: 62 e/hlö, sisältää alvin, kaiken tarvittavan materiaalin ja kahvia/teetä.

**

PAINT & WINE -pikkujoulut

Torstai 9.12. 17-19.30.

Tule pitämään hauskaa, nauraa räkättämään ja oppimaan uutta. Tämän mukavampaa ja rennompaa maalaaminen ei mitenkään voi olla!

Maalausiltaan kuuluu muutamia hulvattomia ja yllättäviäkin maalaus- ja piirustusharjoituksia, aikaa maalata omia kuvia joko akryyli- tai akvarelliväreillä ja tietysti naurua ja iloa. Illan aikana keskustellaan kuvista ja jokainen saa yksilöllistä ohjausta. Maalata voi vapaasti free style -tyylillä. Saat toki myös apua ja ohjausta maalaamiseesi ja välineisiin.

Tervetuloa pikkujouluihin tutustumaan taiteeseen ja uusiin ihmisiin ja tapaamaan vanhoja kavereita.

Tuo oma (viini)pullosi (laki ei salli Mielitilalle alkoholin myymistä, mutta viinilasit tulevat talon puolesta) ja pukeudu maalausvaatteisiin (tai vaihda rentoon asuun paikan päällä).

Hinta: 50 e, hintaa kuuluu kaikki tarvittavat maalaus- ja piirustustarvikkeet, pientä syötävää ja kahvia/teetä.

Sopii kaiken tasoisille tekijöille. Mukaan mahtuu ensimmäiset 7 ilmoittautunutta.

**

TULOSSA VUONNA 2022

PYHIEN KUVIEN MAALAUSKURSSI

23.1.2022 klo 13-16.

Tällaista kurssia et ole nähnyt missään aiemmin!

Astu pyhään! Pyhät kuvat on Mielitilan asiakkaan toiveesta kummunnut sunnuntai-iltapäivän mittainen maalauskurssi, jossa puhumme siitä, mikä tekee kuvasta pyhän. Kerron pyhyydestä taiteessa, mutta emme rajoita pyhyysteemaa vain uskolliseen taiteeseen. Jokaisella voi olla täysin uniikki käsitys pyhästä. Pyhä voi olla rauhoitettu tai yliluonnollinen, se voi liittyä luontoon, olla henkinen tai fyysinen asia, ihminen, esine tai paikka.

Maalaamme iltapäivän aikana oman pyhän kuvan joko akryyleillä kankaalle tai akvarelleilla paperille. Kurssin aikana saat opastusta ja apua, joten voit tulla mukaan, vaikka et olisi aiemmin maalannut.

Hinta: 62 e, sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja kahvia/teetä.

Et tarvitse mitään mukaan, mutta jos sinulla on jo malli tai inspiraatiokuva tai -esine, jota haluat hyödyntää tai joka on sinulle pyhä, ota se mukaan.

***

Maalauksen JATKOKURSSI to 27.1.2022.

Kurssi sopii jo aiemmilla Mielitilan kursseilla käyneille ja maalausta harrastaneille.

Illan aikana esittelen muutamia akryyli- ja akvarellitekniikoita ja teemme yhdessä rentoja tekniikkaharjoituksia ilman suorituspaineita. Illan teemaan ja ohjelmaan voi jokainen osallistuja vaikuttaa, sillä kysyn ennakkoon toiveita. Kurssin aikana on myös aikaa maalaa pitempään valitsemallaan tekniikalla joko akryyli- tai akvarellimaalauksen. Lopuksi keskustelemme töistä yhdessä.

Aika: to 27.1.2022, klo 17-19.30.

Hinta: 65 e, sisältää kaiken tarvittavan materiaalin ja kahvia/teetä.

**

Matkat

mielitila maalausmatkat

Lähde maalaamaan Haapsaluun, Viroon kesäkuussa 2022

Akvarellimaalausta ja kylpylähoitoja Haapsalussa  juhannuksen jälkeen!

Paras tapa yhdistää loma ja luovuus. Taidekurssi stimuloi aivoja ja kylpylähoidot rentouttavat kehoa. Suosittu kurssimme sopii niin aloittelijoille kuin maalausta harrastaneillekin.

Paikka: Thalasso Spa Fra Mare, Haapsalussa (Viro), viehättävä kylpylä meren rannalla luonnonpuistossa.

Hinta: Ilmoitetaan myöhemmin.

Taidekurssin opettajana toimii kuvataiteilija, kirjailija Krista Launonen. Hän on kehittänyt uudenlaisen tavan opiskella maalausta. Aito Art -maalausmetodissa yhdistyy intuitiivinen maalaus, rentoutuminen ja taideopetus. Erilaisten tehtävien kautta kehitetään omaa visuaalista ilmaisua. Ota mukaan itsellesi tärkeä kuva, jonka haluaisit maalata.

Käytössämme on taidetila, jossa voi työskennellä vaikkapa yöllä, jos inspiraatio iskee. Jos sinulla on omat taidetarvikkeet, ota ne mukaan. Alkuun pääsemiseksi on paperia, värejä ja siveltimiä.

Hintaan kuuluu aamiainen menomatkalla ja buffetlounas paluumatkalla. Bussikuljetukset Tallinna–Haapsalu–Tallinna. Majoitus ja täysihoito kokonaisina perilläolopäivinä. Tulopäivänä päivällinen ja lähtöpäivänä aamiainen. Lääkärin vastaanotto ja neljänä aamupäivänä yhteensä 8 kylpylähoitoa, joista puolet henkilökohtaisia hoitoja (esimerkiksi hieronta tai mutahoito) ja puolet ryhmähoitoja (esimerkiksi kuntovoimistelu, suolakammio tai vesivoimistelu).

Ilmoittautumisen jälkeen saat matkan hintaan sisältyvien kylpylähoitojen listan matkatoimistosta. Kauneushoidot, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot eivät sisälly kylpylähoitoihin, ne tilataan ja maksetaan erikseen.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Saga Matkat 020 155 6650 ma-pe klo 9-17 tai myynti@sagamatkat.fi