Maalauspajat

Mielitila - Maalauspajat

Yrityksille ja ryhmille

Ota yhteyttä, kun haluatte tehdä jotain hauskaa, rentoa ja luovaa! Saat hyödyllisiä työkaluja luovuuteen ja hyvinvointiin, lisäät itsetuntemusta ja yhteistyökykyä. Pyydä tarjous: krista@mielitila.fi

Krista Launonen on opettanut maalausta vuodesta 2007. Mielitila järjestää muun muassa seuraavia maalauspajoja: AKRYYLIMAALAUS, AKVARELLIMAALAUS, MEDITAATIOMAALAUS, PAINT & WINE. Workshopeja järjestetään sekä aloittelijoille että ammattilaisille.

HUOM! Mielitilassa oleilee usein pieni Bobo-koira

MAALAUSTYÖPAJA

Kesto: Yleensä 2,5 tuntia on sopiva aika, mutta jos teitä on iso joukko, kannattaa varata 3 tuntia. Muutoin tarpeittenne ja aikataulujenne mukaan.

Päästetään luovuus irti hauskassa ja rennossa maalausworkshopissa. Maalataan akryyliväreillä yhdessä tai yksin taulut yrityksen tai kodin seinille. Työpajan aluksi rentoudutaan ja saadaan ohjeet onnistuneen kuvan tekemiseen ja välineiden käyttöön. Ei vaadi aiempaa maalauskokemusta.

Paikka: Mielitila-studio tai muu maalaukseen sopiva tila, jossa lähellä vesipiste ja pöytätilaa jokaiselle. Mielitilaan mahtuu enintään 7 maalaria turvaväleillä.

MEDITAATIOMAALAUS

Kesto: 90 min

Kiinnostaisiko kokeilla täysin uutta tapaa rentoutua, hiljentyä ja maalata? Meditaatiomaalaustyöpajassa karkotetaan stressiä ja keskitytään hetkeen. Matka on tärkeämpi kuin lopputulos. Työskentelemme erilaisilla piirustusvälineillä paperille. Ei vaadi aiempaa kokemusta. Krista on vetänyt meditatiivista maalausta jo vuodesta 2018.

Paikka: Mielitila-studio tai esimerkiksi neuvotteluhuone tai mikä tahansa tila, jossa pöytätilaa jokaiselle. Mielitilaan mahtuu enintään 7 maalaria.

Yksityisille

Yksilöllinen maalausopetus

Yksilöllinen maalausopetus Mielitila-studiolla, Roihupellossa. Lähdemme liikkeelle sinun toiveistasi ja vahvuuksistasi ja kehitämme niitä yhdessä erilaisten tehtävien kautta. Suositeltavaa on aloittaa kolmen kerran setillä.

Maalausopetus 125 e / 90 min tai varaa huomattavasti edullisempi kolmen kerran paketti 347 e (3 x 90 min).

Kysy lisää: krista@mielitila.fi

Yhdessä kivaa

Kerää 5-7 hengen kaveriporukka ja pyydä tarjous muutaman tunnin rennosta, luovasta ja hauskasta maalaushetkestä. Kaikki tarvikkeet, ideat, neuvot ja opastus kuuluvat settiin. Yksin et jää, mutta jokainen tekee yksilöllisen taideteoksen tai yhden suuren yhteisen maalauksen, joko vesiväreillä paperille tai akryylimaaleilla kankaalle.

Kerro, mikä maalaustapa kiinnostaa, montako teitä on, milloin haluatte tulla ja taiteillaanko 2 vai 3 tuntia. Yleensä 2,5 tuntia on loistava aika. Kerro myös lyhyesti, keitä te olette ja mahdolliset erityistoiveet, kuten Paint&wine-teemaillan – ja minä hoidan loput. Mielitilaan mahtuu enintään 7 maalaria. Muutoin varaathan maalaukseen sopivan tilan.

Näin maalausopetus toimii:

  • siinä yhdistyvät perinteinen tekninen maalausopetus, rento ja hauska intuitiivinen kuvan tekeminen ja itsensä kehittäminen
  • visuaalisten tehtävien, tekniikoiden ja välineiden esittelyn ja erilaisten rentojen harjoitusten kautta jokainen voi lisätä luovuuttaan
  • olennaista on rentous, uuden oppiminen positiivisen palautteen ja tehtävien kautta ja itsensä ja oman yksilöllisen ilmaisun kehittäminen
  • piirtäminen ja maalaaminen auttavat lieventämään stressiä ja hoitavat mieltä
  • sopii niin aloittelijoille kuin ammatikseen kuvia tekevillekin

Kenelle maalauspaja sopii?

  • Haluat oppia lisää kuvien tekemisestä ja itsestäsi
  • Et omasta mielestäsi osaa maalata tai piirtää, mutta olet aina halunnut oppia
  • Olet harrastanut maalaamista ja haluat kehittää omaa ilmaisuasi
  • Teet kuvia ammatiksesi ja haluat oppia uutta

Kurssilaisten mietteitä

”Tällä kurssilla olen saanut parasta opetusta, kiitos siitä. Rohkenen taas uskoa itseeni ja antaa harrastukselleni enemmän tilaa. Henki on ollut railakas ja reipas.”

Ansa

 

”Vastaanotto ja tunnelma kurssilla oli lämmin. Sain tiiviin paketin teoriaa ja käytäntöä. Opettaja oli innostava, aiheet oli valmisteltu hyvin ja eteenpäin mentiin määrätietoisesti. Aikataulutkin pitivät. Sain taas innostusta maalaamiseen ja piirtämiseen.”

Kirsi

 

”Aivan fantastinen kurssi. Olen oppinut niin paljon ja löytänyt itsestäni uusia lahjakkuuksia. Opettaja oli hyvin kannustava, ja ihaninta oli se, että hän yritti saada pois oppilaista epäonnistumisen tunteen. Äärettömän onnistunut kokonaisuus.”

Tuija

 

”Kiitos tiiviistä teoriapaketista. Kurssilla yhdistyi hienosti kuvataiteen opetus ja kuvataiteen terapeuttisen parantava ja eheyttävä puoli. Nautin opettajan rohkaisevasta ja kannustavasta tavasta löytää taiteilija jokaisesta.”

Raili

”Tämä kurssi sopii juuri minun taiteen opiskeluun: saa tehdä ilman mitään rajoituksia, tunteen mukaan. Olen positiivisesti yllättänyt siitä, mitä olen kurssilla tehnyt. On hyvin helppo tehdä, kun on saanut leikkiä. Olen todella nauttinut! Värit ovat pursunneet sisältäni paperille vauhdilla. Maalaus on minulle hyvin uusi asia, mutta jo kauan olen haaveillut tästä. Kiitos.”

Riitta