Tapahtumat&Matkat

Mielitila - Tapahtumat ja matkat

Tapahtumat

Hymyn salaisuus - Miten taide auttoi minua löytämään elämänilon

Kaikille avoimet workshopit, luennot ja kurssit

Katso myös Mielitilan Facebook-sivut: https://www.facebook.com/AitoArt

Lahjaksi maalaushetki itselle tai ystävälle? Haluatko antaa jotain ainutlaatuista, hauskaa ja luovaa? Henkilökohtainen maalausopetus kestää puolitoista tuntia. Lähdemme liikkeelle lahjan saajan toiveista ja tavoitteista. Maalaamme joko vesiväreillä tai akryyliväreillä. Hinta 120 e/90 min/1 hlö tai 160 e/90/2 hlöä. Lahjan saaja voi varata itselleen sopivan ajan. Kerro meilitse krista@mielitila.fi sinun ja lahjan saajan nimet ja osoite, johon lahjakortti lähetetään. Laskun saat sähköisenä joko yhdessä tai kahdessa erässä.

Krista Launonen - Mielitila

Kirjailijatreffit

Krista kirjailijavieraana Porvoon kirjastossa ke 10.2.2021 klo 17.30-18.30. Haastattelijana toimittaja, äidinkielenopettaja Susanna Lehmuskoski. TERVETULOA MUKAAN!

Taiteilijatreffit

Kristan taidetta voi tulla katsomaan – ja toki myös ostamaan – työhuoneelle Mielitilaan Helsingin Roihupeltoon. Sovi tapaaminen: krista@mielitila.fi

Muutamia teoskuvia nähtävillä: https://mielitila.fi/taide/

maalausillat

Alkuvuoden maalausillat myynnissä nyt. Varaa oma paikkasi!

 

 

 

VUODEN ENSIMMÄINEN AKRYYLIMAALAUSILTA

Tutustu akryylimaalaukseen ke 3.2.2021 klo 17-19.30.

Tule mukaan maalaamaan rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä. Tässä työpajassa jokainen pääsee maalaamaan oman, uniikin teoksen akryylimaaleilla kankaalle. Ilta koostuu lämmittelyharjoituksesta, teknisestä tehtävästä, luonnostelusta ja akryylimaalauksesta. Saat ohjausta maalausvälineiden käyttöön ja henkilökohtaista opetusta. Hyödynnämme muun muassa taidehistorian klassikkoteoksia. Aiempaa kokemusta ei tarvita, mutta ilta sopii jo harrastaneille.

Tule rohkeasti mukaan! Kukaan synny suureksi taiteilijaksi eikä opi kiinaa ensimmäisellä oppitunnilla, mutta hauskaa voi silti olla ja kipinä voi syttyä.

Ohjaajana kuvataiteilija, taideterapeutti Krista Launonen

Hinta: 59 e/hlö, sisältää alvin, kaiken tarvittavan materiaalin ja kahvia/teetä.

Paikka: Mielitila-studiolla, Roihupellossa, Laippatie 13.

Koronan takia mukaan mahtuu 5 ensiksi ilmoittautunutta. Turvavälit on huomioitu.

HUOM! Tilassa oleilee usein Frida-koira.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset: krista@mielitila.fi

Ilmoittautuessasi saat tarkempia ohjeita ja sähköisen laskun. Tervetuloa mukaan!

 

MEDITAATIOMAALAUSILTA

Tule mukaan meditaatiomaalausiltaan ti 16.2. klo 17-19.
Meditaatiomaalauksen tarkoitus on rentoutua kuvantekemisen kautta, saada luovuus virtaamaan ja poistaa stressiä. Tässä työpajassa kuvataiteilija ja taideterapeutti Krista Launonen ohjaa sinua rentoutumisen ja keskittymisen kautta maalaamaan. Siirrymme suorittavasta maailmasta hetkessä elämiseen ja näemme kauneutta ympärillämme. Maalaaminen toimii stressinpoistovälineenä. Meditaatiomaalauksessa pääpaino ei ole lopputuloksessa tai taiteen tekemisessä, vaan intuition käytössä, prosessissa ja rentoutumisessa.
Ilta koostuu lämmittelyharjoituksesta, oman meditatiivisen kuvan valinnasta, rentoutusharjoituksesta ja meditaatiomaalauksesta. Saat myös ohjausta maalausvälineiden käyttöön. Työskentelemme paperilla ja vesiliukoisilla maaleilla. Hyödynnämme muun muassa taidehistorian klassikkoteoksia. Aiempaa kokemusta ei tarvita.
Hinta: 45 e/hlö, sisältää kaiken tarvittavan materiaalin.
Koronan vuoksi mukaan mahtuu 5 henkilöä.
Paikka: Mielitila-studio, Laippatie 13, Roihupelto, Helsinki
Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset: krista@mielitila.fi. Saat sähköpostilla lisäinfoa ja laskun.

Matkat

mielitila maalausmatkat

Lähde maalaamaan Haapsaluun, Viroon kesällä 2021

Akvarellimaalausta ja kylpylähoitoja Haapsalussa  14­.-19.6.

Paras tapa yhdistää loma ja luovuus. Taidekurssi stimuloi aivoja ja kylpylähoidot rentouttavat kehoa. Suosittu kurssimme sopii niin aloittelijoille kuin maalausta harrastaneillekin.

Paikka: Thalasso Spa Fra Mare, Haapsalussa (Viro), viehättävä kylpylä meren rannalla luonnonpuistossa.

Hinta: 695 €/hlö 2 hh, lisämaksu 1 hh 130 €. Palvelumaksu 14 €/varaus. Hinta sisältää: Taidekurssin opettajana toimii kuvataiteilija, kirjailija Krista Launonen. Hän on kehittänyt uudenlaisen tavan opiskella maalausta. Aito Art -maalausmetodissa yhdistyy intuitiivinen maalaus, rentoutuminen ja taideopetus. Erilaisten tehtävien kautta kehitetään omaa visuaalista ilmaisua. Ota mukaan itsellesi tärkeä kuva, jonka haluaisit maalata.

Käytössämme on taidetila, jossa voi työskennellä vaikkapa yöllä, jos inspiraatio iskee. Jos sinulla on omat taidetarvikkeet, ota ne mukaan. Alkuun pääsemiseksi lehden puolesta on paperia, värejä ja siveltimiä.

Lähtö 14.6. maanantaina klo 9.00 Eckerö Linen m/s Finlandialla Helsingin Länsisatamasta. Paluu 19.6. lauantaina klo 14.15 Länsisatamaan.

Meriaamiainen menomatkalla ja buffetlounas paluumatkalla. Bussikuljetukset Tallinna– Haapsalu–Tallinna. Majoitus ja täysihoito kokonaisina perilläolopäivinä. Tulopäivänä päivällinen ja lähtöpäivänä aamiainen. Lääkärin vastaanotto ja neljänä aamupäivänä yhteensä 8 kylpylähoitoa, joista puolet henkilökohtaisia hoitoja (esimerkiksi hieronta tai mutahoito) ja puolet ryhmähoitoja (esimerkiksi kuntovoimistelu, suolakammio tai vesivoimistelu).

Ilmoittautumisen jälkeen saat matkan hintaan sisältyvien kylpylähoitojen listan matkatoimistosta. Kauneushoidot, kuten kasvo-, käsi- ja jalkahoidot eivät sisälly kylpylähoitoihin, ne tilataan ja maksetaan erikseen.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: Saga Matkat 020 155 6650 ma-pe klo 9-17 tai myynti@sagamatkat.fi