Tapahtumat&Matkat

Mielitila - Tapahtumat ja matkat

Tapahtumat

Hymyn salaisuus - Miten taide auttoi minua löytämään elämänilon

LISÄÄ OMAA HYVINVOINTIASI MAALAAMALLA!

Muista myös Mielitilan Facebook-sivut: https://www.facebook.com/AitoArt

Lahjaksi ikioma maalaushetki itselle tai ystävälle? Tai teille molemmille? Haluatko antaa jotain ainutlaatuista, hauskaa ja luovaa? Henkilökohtainen maalausopetus kestää puolitoista tuntia. Lähdemme liikkeelle lahjan saajan toiveista ja tavoitteista. Maalaamme joko vesiväreillä tai akryyliväreillä. Hinta 120 e/90 min./1 hlö tai 160 e/90min./2 hlöä. Lahjan saaja voi varata itselleen sopivan ajan. Mukaan voi ottaa vaikka pullon kuohuvaa. Kerro meilitse krista@mielitila.fi sinun ja lahjan saajan nimet ja osoite, johon lahjakortti lähetetään. Laskun saat sähköisenä ja voit maksaa sen joko yhdessä tai kahdessa erässä.

Krista Launonen - Mielitila

Taiteilijatreffit

Kristan taidetta voi tulla katsomaan – ja toki myös ostamaan – työhuoneelle Mielitilaan Helsingin Roihupeltoon. Sovi tapaaminen: krista@mielitila.fi

Muutamia teoskuvia hintoineen nähtävillä täällä: https://mielitila.fi/taide/

 

maalausillat

Nauti maalaamisesta!

Paikka: Mielitila-studio, Laippatie 13, Roihupelto, Helsinki.

 MIELITILAN MAALAUSKURSSITARJONTA

Maalauksen jatkokurssi

Kurssi sopii jo aiemmilla Mielitilan kursseilla käyneille ja maalausta harrastaneille.

Illan aikana esittelen muutamia akryylitekniikoita ja teemme yhdessä rentoja tekniikkaharjoituksia ilman suorituspaineita. Illan teemaan ja ohjelmaan voi jokainen osallistuja vaikuttaa, sillä kysyn ennakkoon toiveita. Kurssin aikana on myös aikaa maalaa pitempään valitsemallaan tekniikalla joko akryyli- tai akvarellimaalauksen. Lopuksi keskustelemme töistä yhdessä.

Kesto: 2,5 tuntia

Hinta: 65 e, sisältää kaiken tarvittavan materiaalin ja kahvia/teetä. Hinnat ovat yksityishenkilöille.

**

HERÄTÄ MAALAUSINTOSI

Sopii myös aloittelijoille

Löydä maalaamisen ilo!

Usein maalaamista tai sen aloittamista estää ajan, tilan ja kunnollisten välineiden puute, pelko epäonnistumisesta, uskomus siitä, ettei osaa tai kannustavan opetuksen puute. Tämä kurssi lähtee taklaamaan näitä haasteita.

Tutustumme maalaamiseen rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä. Ilta koostuu inspiroivista yhdessä tehtävistä lämmittelyharjoituksista, luonnostelusta ja oman akryylimaalauksen maalaamisesta ilman suorituspaineita tai arvostelua. Saat ohjausta maalausvälineiden käyttöön ja henkilökohtaista opetusta. Aiempaa kokemusta ei tarvita, mutta ilta sopii jo harrastaneille maalausinnostuksen uudelleen virittämiseen.

Tule rohkeasti mukaan! Kukaan synny suureksi taiteilijaksi eikä opi kiinaa ensimmäisellä oppitunnilla, mutta hauskaa voi silti olla ja kipinä voi syttyä.

Kesto: 2,5 tuntia 

Hinta: 62 e/hlö, sisältää alvin, kaiken tarvittavan materiaalin ja kahvia/teetä.

**

MEDITAATIOMAALAUS

Tule rentoutumaan ja lisää omaa hyvinvointiasi maalaamalla!

Meditaatiomaalauksen tarkoitus on rentoutua kuvantekemisen kautta, saada luovuus virtaamaan ja poistaa stressiä. Siirrymme suorittavasta maailmasta hetkessä elämiseen ja näemme kauneutta ympärillämme. Maalaaminen toimii stressinpoistovälineenä. Krista on vetänyt meditaatiomaalausta jo vuodesta 2018.
Meditaatiomaalauksessa pääpaino ei ole lopputuloksessa tai taiteen tekemisessä, vaan intuition käytössä, prosessissa ja rentoutumisessa.
Ilta koostuu lämmittelyharjoituksesta, oman meditatiivisen kuvan valinnasta, rentoutusharjoituksesta ja meditaatiomaalauksesta. Saat myös ohjausta maalausvälineiden käyttöön. Työskentelemme paperilla ja vesiliukoisilla maaleilla. Hyödynnämme muun muassa taidehistorian klassikkoteoksia. Aiempaa kokemusta ei tarvita.
Hinta: 49 e/hlö, sisältää kaiken tarvittavan materiaalin.
**

PYHIEN KUVIEN MAALAUSKURSSI

Pyhänä klo 13-16

Tällaista kurssia et ole nähnyt missään aiemmin!

Astu pyhään! Pyhät kuvat on Mielitilan asiakkaan toiveesta kummunnut sunnuntai-iltapäivän mittainen maalauskurssi, jossa puhumme siitä, mikä tekee kuvasta pyhän. Kerron pyhyydestä taiteessa, mutta emme rajoita pyhyysteemaa vain uskolliseen taiteeseen. Jokaisella voi olla täysin uniikki käsitys pyhästä. Pyhä voi olla rauhoitettu tai yliluonnollinen, se voi liittyä luontoon, olla henkinen tai fyysinen asia, ihminen, esine tai paikka.

Maalaamme iltapäivän aikana yhdessä muutamia rentoja ja hauskoja harjoituksia, jotka virittävät aiheeseen. Jokainen tekee myös oman pyhän kuvan joko akryyleillä kankaalle tai akvarelleilla paperille. Kurssin aikana saat opastusta ja apua, joten voit tulla mukaan, vaikka et olisi aiemmin maalannut.

Hinta: 62 e, sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja kahvia/teetä.

Et tarvitse mitään mukaan, mutta jos sinulla on jo malli tai inspiraatiokuva tai -esine, jota haluat hyödyntää tai joka on sinulle pyhä, ota se mukaan.

***

Matkat

mielitila maalausmatkat