Tapahtumat&Matkat

Mielitila - Tapahtumat ja matkat

Tapahtumat

Hymyn salaisuus - Miten taide auttoi minua löytämään elämänilon

LISÄÄ OMAA HYVINVOINTIASI MAALAAMALLA!

Muista myös Mielitilan Facebook-sivut: https://www.facebook.com/AitoArt

Lahjaksi ikioma maalaushetki itselle tai ystävälle? Tai teille molemmille? Haluatko antaa jotain ainutlaatuista, hauskaa ja luovaa? Henkilökohtainen maalausopetus kestää puolitoista tuntia. Lähdemme liikkeelle lahjan saajan toiveista ja tavoitteista. Maalaamme joko vesiväreillä tai akryyliväreillä. Hinta 120 e/90 min./1 hlö tai 160 e/90min./2 hlöä. Lahjan saaja voi varata itselleen sopivan ajan. Mukaan voi ottaa vaikka pullon kuohuvaa. Kerro meilitse krista@mielitila.fi sinun ja lahjan saajan nimet ja osoite, johon lahjakortti lähetetään. Laskun saat sähköisenä ja voit maksaa sen joko yhdessä tai kahdessa erässä.

Krista Launonen - Mielitila

Taiteilijatreffit

Kristan taidetta voi tulla katsomaan – ja toki myös ostamaan – työhuoneelle Mielitilaan Helsingin Roihupeltoon. Sovi tapaaminen: krista@mielitila.fi

Muutamia teoskuvia hintoineen nähtävillä täällä: https://mielitila.fi/taide/

 

maalausillat

Nauti maalaamisesta!

Paikka: Mielitila-studio, Laippatie 13, Roihupelto, Helsinki.

Sitovat ilmoittautumiset ja lisätiedot: krista@mielitila.fi

MIELITILAN MAALAUSKURSSIT LOPPUVAT TOISTAISEKSI

HUOM! VOIT AINA TILATA OMAN KURSSIN, KERÄTÄ PORUKAN 5-7 HLÖÄ JA PYYTÄÄ TARJOUKSEN!

TARJOLLA MYÖS  YKSITYISOPETUSTA!

 

**

VANHA KURSSITARJONTA

Maalauksen jatkokurssi

Kurssi sopii jo aiemmilla Mielitilan kursseilla käyneille ja maalausta harrastaneille.

Illan aikana esittelen muutamia akryylitekniikoita ja teemme yhdessä rentoja tekniikkaharjoituksia ilman suorituspaineita. Illan teemaan ja ohjelmaan voi jokainen osallistuja vaikuttaa, sillä kysyn ennakkoon toiveita. Kurssin aikana on myös aikaa maalaa pitempään valitsemallaan tekniikalla joko akryyli- tai akvarellimaalauksen. Lopuksi keskustelemme töistä yhdessä.

Kesto: 2,5 tuntia

Hinta: 65 e, sisältää kaiken tarvittavan materiaalin ja kahvia/teetä. Hinnat ovat yksityishenkilöille.

**

Kokeile, opi, ylläty

Heittäydy taiteen maailmaan ja tule pitämään hauskaa! Illan aikana kokeillaan monipuolisesti erilaisia taidevälineitä (esim. hiili, öljypastelli, akvarellikynä) ja tutustutaan niiden mahdollisuuksiin. Teemme yhdessä teknisiä ja luovia piirustus- ja maalausharjoituksia. Perehdymme viivaan, muotoon, sommitteluun ja väriin. Työskentelemme paperilla ja halutessa illan loppupuolella tehtävän pidemmän tehtävän voi tehdä myös kankaalle. Kurssi sopii aloittelijoillekin.

Hinta: 59 e/hlö, sisältää alvin, kaiken tarvittavan materiaalin ja kahvia/teetä.

 

**

MEDITAATIOMAALAUS

Tule rentoutumaan ja lisää omaa hyvinvointiasi maalaamalla!

Meditaatiomaalauksen tarkoitus on rentoutua kuvantekemisen kautta, saada luovuus virtaamaan ja poistaa stressiä. Siirrymme suorittavasta maailmasta hetkessä elämiseen ja näemme kauneutta ympärillämme. Maalaaminen toimii stressinpoistovälineenä. Krista on vetänyt meditaatiomaalausta jo vuodesta 2018.
Meditaatiomaalauksessa pääpaino ei ole lopputuloksessa tai taiteen tekemisessä, vaan intuition käytössä, prosessissa ja rentoutumisessa.
Ilta koostuu lämmittelyharjoituksesta, oman meditatiivisen kuvan valinnasta, rentoutusharjoituksesta ja meditaatiomaalauksesta. Saat myös ohjausta maalausvälineiden käyttöön. Työskentelemme paperilla ja vesiliukoisilla maaleilla. Hyödynnämme muun muassa taidehistorian klassikkoteoksia. Aiempaa kokemusta ei tarvita.
Hinta: 49 e/hlö, sisältää kaiken tarvittavan materiaalin.
**

PYHIEN KUVIEN MAALAUSKURSSI

Pyhänä klo 13-16

Tällaista kurssia et ole nähnyt missään aiemmin!

Astu pyhään! Pyhät kuvat on Mielitilan asiakkaan toiveesta kummunnut sunnuntai-iltapäivän mittainen maalauskurssi, jossa puhumme siitä, mikä tekee kuvasta pyhän. Kerron pyhyydestä taiteessa, mutta emme rajoita pyhyysteemaa vain uskolliseen taiteeseen. Jokaisella voi olla täysin uniikki käsitys pyhästä. Pyhä voi olla rauhoitettu tai yliluonnollinen, se voi liittyä luontoon, olla henkinen tai fyysinen asia, ihminen, esine tai paikka.

Maalaamme iltapäivän aikana yhdessä muutamia rentoja ja hauskoja harjoituksia, jotka virittävät aiheeseen. Jokainen tekee myös oman pyhän kuvan joko akryyleillä kankaalle tai akvarelleilla paperille. Kurssin aikana saat opastusta ja apua, joten voit tulla mukaan, vaikka et olisi aiemmin maalannut.

Hinta: 62 e, sisältää kaikki tarvittavat materiaalit ja kahvia/teetä.

Et tarvitse mitään mukaan, mutta jos sinulla on jo malli tai inspiraatiokuva tai -esine, jota haluat hyödyntää tai joka on sinulle pyhä, ota se mukaan.

**

Matkat

mielitila maalausmatkat